Web Analytics Made Easy - Statcounter

   

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، سیدجعفر صدری با اشاره به اینکه بانک صادرات ایران در حوزه فناوری اطلاعات تلاش دارد پیشگام بوده و در عین سهولت، دقت و امنیت اجرای عملیات بانکی الکترونیکی را برای مشتریان تضمین کند، اظهار کرد: بر اساس اعلام بانک مرکزی، بانک‌ها از ابتدای خردادماه سال جاری باید امکان استفاده از رمز دوم یکبار مصرف و پویا را عملیاتی کنند که این اتفاق در بانک صادرات به‌خوبی سامان داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دریافت «رمز دوم پویا» برای انجام تراکنش‌های اینترنتی دارندگان کارت‌های بانک صادرات ایران، از طریق اپلیکیشن پرداخت «صاپ» صورت می‌گیرد و نیازی به مراجعه حضوری مشتریان به شعب وجود ندارد.

مدیر امور فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران گفت: دریافت رمز دوم پویا در روزهای آینده بر روی اپلیکیشن پرداخت «صاپ» عملیاتی می‌شود و مشتریان این بانک با نصب این اپلیکیشن می‌توانند رمز دوم پویای خود را ایجاد و در درگاه اینترنتی مورد نظر استفاده کنند.

وی افزود: با استفاد از این روش،‌ نیاز به حضور مشتریان در شعب نبوده و تنها با استفاده از اپلیکیشن «صاپ» و رجوع به یکی از خودپردازهای بانک‌صادرات ایران می توان نسبت به دریافت رمز یکبار مصرف (پویا) اقدام کرد. مقدمات لازم برای تکمیل مراحل فعال‌سازی رمز دوم پویا در دستگاه‌های خودپرداز نیز انجام شده و تا قبل از اول خردادماه همه این موارد عملیاتی و اطلاع‌رسانی خواهند شد.

صدری ادامه داد: اپلیکیشن پرداخت «صاپ»، اپلیکیشن پرداخت بانک صادرات ایران است که خدمات متعددی مانند انتقال وجه از مبدأ ١١ بانک اصلی کشور، خرید شارژ، مانده‌گیری کارت‌ها، خرید آنلاین بیمه، خدمات گردشگری و... را ارائه می‌دهد که نصب آن برای مشتریان بانک صادرات ایران و بانک‌های دیگر جهت سهولت در فعالیت‌های بانکی مبتنی بر کارت مفید خواهد بود.

وی افزود: گزینه فعال‌سازی رمز دوم پویا (ویژه دارندگان سپهر کارت بانک صادرات ایران) در «صاپ» مراحل آزمایش نهایی خود را می‌گذراند و تا اول خرداد‌ماه قابل بهره‌برداری است.  

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۲۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دکتر حبیب‌الله خزایی روز شنبه با بیان اینکه عموم مردم بعد از چند شب بی‌خوابی سراغ مصرف دارو‌های خواب آور می‌روند به ایرنا توضیح داد که مصرف خودسرانه دارو‌های خواب آور می‌تواند عواقب، پیامد‌ها و عوارضی را برای شخص مصرف کننده در پی داشته باشد.

این فوق تخصص طب خواب با اشاره به اینکه بی‌خوابی باید حداقل سه ماه و هفته‌ای سه شب ادامه داشته باشد افزود: اگر شخصی در این مدت بی خوابی را تجربه کرد، نیاز به پیگیری و دریافت خدمات تخصصی و در صورت نیاز و تشخیص پزشک، نیاز به مصرف دارو خواهد داشت.

دکتر خزایی با تاکید بر اینکه بی خوابی‌های زودگذر عموما بدون نیاز به مصرف دارو خود به خود از بین می‌روند گفت: کسانی که تجربه کوتاه مدتی از بی خوابی دارند نباید خودسرانه به مصرف دارو روی بیاورند چراکه این دارو‌های غیرنسخه ای، خطر وابستگی شدید را در فرد ایجاد می‌کند.

وی ضمن هشدار نسبت به مصرف دارو‌های خواب آور گفت: اغلب بی خوابی‌های اتفاق افتاده برای افراد نیاز به مصرف هیچ دارویی ندارند و بعد از مدتی این مشکل حل خواهد شد.

 یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه سلامت جسم و روان انسان ها، خواب نرمال و طبیعی است چراکه بروز اختلال در روند آن، می‌تواند سلامت انسان‌ها را مورد تهدید قرار دهد و براساس آخرین اطلاعات از انجمن علمی روان پزشکان ایران، یک سوم مردم ایران از بی خوابی به عنوان شایع‌ترین اختلال خواب رنج می‌برند.

در سال ۲۰۱۰ یک مطالعه توسط محققان دانشگاه 'وارویک' نشان داد: افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت می‌خوابند در قیاس با افرادی که در شب ۶ تا ۸ ساعت توصیه شده می‌خوابند، ۱۲ درصد بیشتر احتمال دارد که دچار مرگ زودهنگام (پیش از ۶۵ سال) شوند.

از سوی دیگر مطالعات نشان داده اند که خوابیدن بازیابی قطعاتی از اطلاعات را که ممکن است در گوشه‌ای از مغز ما فراموش شده باشند، آسانتر می‌کند و همچنین مطالعه دیگری از محققان دانشگاه اکستر نشان داد که در دو موقعیت که افراد اطلاعات را در طول دوره ۱۲ ساعته بیداری فراموش می‌کنند، احتمال بیاد آوردن این اطلاعات بعد از یک شب خوابیدن، حدود ۲ برابر می‌شود.



دیگر خبرها

  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • جزئیات طرح ماندگار بانک رفاه کارگران
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی